Asiat etenevät

Ajattelin hiukan kirjoitella kuinka projektimme sujuu. Koronakeväästä huolimatta matkamme etenee. Talo on nyt myynnissä ja moottorivene on myyty. Tällä viikolla Jari löi kaupat lukkoon veneen myynnistä Ruotsiin ja sitä on nyt tarkastettu ja tyhjennetty ennen siirtoa Ruotsiin. Hän luonnollisesti teki välittömästi kauppojen jälkeen tarjouksen purjeveneestä ja pienen neuvottelun jälkeen hinnasta päästiin sopimukseen. Kyseinen vene sijaitsee Portugalissa ja tarkoitus on lähteä hakemaan sitä heinäkuun lopulla. Mutta siitä veneestä ja matkasta lisää, kun kaupat on lukittu ja käytännönnön asiat järjestetty.

Minä olen kaivanut kartan, harpin ja astelevyn esille ja huomenna jatkuu taas rannikkolaivuritutkinnon opiskelu. Opiskelu jäi tauolle, kun kevään tentti peruttiin. Uusi tenttiaika on sovittu syyskuulle ja on parempi alkaa ponnistella sitä kohden jo ajoissa. Huomenna meinasin myös harjoitella reittisuunnitelman tekoa ja alustavasti suunnitella reittiä Lissabonista Raisioon. Meille toki lähtee ammatti-ihminen kapteeniksi kyseiselle siirtopurjehdukselle. Ihan vaan tiedoksi, ettei kukaan kuvittele meidän kuvittelevan vielä pystyvämme sellaisiin suorituksiin omin taidoin. 🙂

Palataan asiaan taas matkan edetessä. Leppoisaa kesää kaikille!

T. Nina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s