Vauhti kiihtyy

Nyt on hyvä meno päällä! Talo meni kaupaksi nopeammin kuin osasimme edes unelmoida ja kauppa on allekirjoitettu tänään. Ja todellakin nyt on vene tulossa, Halberg Rassy 53. Siihen siis muutamme ja tulevat vuodet asumme sekä opettelemme purjehduksen saloja.

Vauhdikkaita ovat olleet käänteet ja tahti tässä viimeisen kuukauden aikana ja vauhti vain kiihtyy. Palataan kuitenkin vielä ajassa taaksepäin, juhannukseen. Silloin otettiin pari päivää tosi iisisti ja ostettiin extempore Airistolta itsellemme edullinen pieni purjevene (vaatii laittoa) muutaman päivän reissuille ja opetteluun. Itse haaveilen sillä ensi kesänä tekeväni pieniä yksinpurjehduksiakin, jotta saan paremmin tuntumaa lajiin. Päästiin juhannuksena hiukan purjehduksen makuunkin vaikka tuulet olivat erittäin kevyet. Siitä huolimatta purjeilla mentiin. Hitaasti, mutta (melko) varmasti. 🙂 Olihan se aivan ihanaa.

Juhannuspurjehdus

Talo tyhjennetään kahden seuraavan viikon aikana ja sen jälkeen lähdemme hakemaan uutta kotiamme Portugalista. Kapteeniksi purjehdukselle lähtee Iiro Kinnanen ja miehistönä seilaa hänen vaimonsa Monica, ystävämme Markus sekä tietysti Jari ja Minä. Todennäköisesti koemme elämämme ikimuistoisimpia hetkiä tuolla reissulla ja opimme valtavan paljon purjehduksesta. Jännityksellä jäämme odottamaan tulevaa, palataan asiaan myöhemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s