Huomenna lähtee

Kaksi päivää sitten saavuimme Portugaliin uuden kotimme, S/Y Pandoran, hakureissulle. Veneen varustelu ja lastaaminen starttasi ”pikku” Ikean pyrähdyksellä jo matkalla lentokentältä kohti Nazarén satamaa. Eilinen ja tämä päivä venettä on lastattu tuntikausia monenmoisin ruoin ja juomin, joiden olisi piisattava tarvittaessa kolmeksi viikoksi. Huomenna aamulla suunnitelma on irrottaa köydet n. klo 06.00 ja ottaa suunta kohti Raisiota. Retkikuntaan kuuluvat Kapteeni Iiro sekä miehistön jäseninä Jukka, Monica, Markus ja tietty Jari ja minä. Pari päivää tahti on ollut reipas (kuten punaviinin kulutuskin) sekä päivät pitkiä ja siitä syystä tämän päivitys jää lyhyeksi infopläykseksi. Aamulla siis lähdetään kapteeni-Iiron vahdilla liikkeelle ja tarkoitus on suunnata kohti Espanjaa, A Coruñan satamaan, ennen Biskajanlahden ylitystä. Mutta tulevat päivät ja tuulet näyttävät mihin pysähdytään, jos pysähdytään, ja kuinka reissu etenee. Päivitystä reissusta kirjataan blogiin aina kirjoittelun ollessa mahdollista. Kuullaan! – Nina

3 vastausta artikkeliin “Huomenna lähtee”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s