Ensimmäinen etappi Nazaré Portugali – Camarinas Espanja

Hyvää huomenta Camarinasista. Nyt on takana täydelliset pitkät ja katkeamattomat yöunet. Jari kuorsaa vieressä edelleen. Eiköhän hänkin kohta heräile keittiöstä tulvivaan kahvin tuoksuun. Joku reipas siellä valmistelee aamupalaa. 🙂

Eilen saavuimme Camarinasin satamaan alkuiltapäivästä 34 tunnin matkan teon jälkeen. Purjehtimaan päästiin etapin ensimmäisenä päivänä noin kuusi tuntia, mutta muutoin purjeita on lepuuteltu tulevia koitoksia varten 😄 Matka on siis pääosin taittunut moottorin voimin täydessä vastatuulessa, korkeassa aallokossa. Eilinen päivä olikin melkoista rytyytystä. Siitä syystä otimme tämän stopin aiottua aiemmin.

Tänään iltapäivällä lähdemme Biskajan lahden ylitykseen ja toivomme tuuliennusteiden pitävän. Ennusteet lupaavat myötäisempiä tuulia. Aamupäivän suunnittemme ja teemme joitain valmisteluja reitin, ruoan ym. suhteen ja alkuiltapäivästä lähdetään matkaan. Tämä on täydellistä elämää ja olen onnellinen elämäntapamuutoksestamme. Purjehdus kohti tuntematonta jatkuu! – Nina

2 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen etappi Nazaré Portugali – Camarinas Espanja”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s