Rannikkolaivuritentti tehty ja ihana viikonloppu vietetty

Pari viikkoa heilahti arjen askareissa ja illat harjoitellessa rannikkolaivuritutkintoa varten. Perjantaina oli tentti ja nyt pidetään sormia ristissä, että huolimattomuusvirheitä ei ollut liikaa ja tentti menee läpi.

Lauantaiaamusta lähdettiin purjehtimaan kohti Maskinnamon pohjoispuolella olevaa pientä saarta. Sinne lähdimme ystäväpariskunnan vieraiksi, kun heidän veneseurallaan on siellä paikka. Matkaan lähti myös isä omalla S/Y Porcellinollaan. Täytyy sanoa, että nämä yhden yön reissut ovat mukavia, mutta turhan hätäisiä minun makuuni. Lauantai ilta meni äkkiä, grilli kuumaksi, grilli liekkeihin. Vanhat kaasugrilliin valuneet rasvat roihahtivat liekkeihin niin, että saatiin poltettua lähes kaikki ruoat ja melkein grillikatos. Katos kuitenkin onneksi saatiin säästettyä ripeällä toiminnalla eli siirtämällä liekehtivä grilli pois sen läheisyydestä. Kärähtäneen ruokailun jälkeen saunareissu ja pari erää korttia, niin ilta olikin jo yli puolen yön. Mennessä päästiin onneksi nauttimaan koko matka purjehduksen riemusta ja palatessakin puoli matkaa.

Mahtava syyssää Airistolla
Täysin purjein päästiin menemään ❤

Arki sujuu kaikin puolin loistavasti veneessä asuessa. Edelleenkään emme kaipaa lainkaan taloa tai muuta maalla olevaa asumusta. Kaikenlaista pikku fiksausta tehdään viikoittain. Minä lähinnä sisätilojen puunausta ja sisustamista. Jari on touhunnut paljon uudistuksia sähköissä sun muissa ja on luvannut niistä kirjoitella tarkemmin. Laitetaan sisätilojen esittelyä muutenkin jossain kohtaa, kun kaikki alkaa olla esittelykunnossa. 🙂

Mukavaa syksyä kaikille!

-Nina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s